Kryolan Aquacolor & AquaCleans

Kryolan markasına aşık bir Make-Up Artist'i olarak söyleyebilirim ki, kalite, ürün ve renk konusunda daha iyisi yok. Her ihtiyaca yönelik ister renkli kozmetik, ister plastik makyaj da son derece zengin ürün seçenekleri sunan ''Kryolan'' Tv, Tiyatro, Show, Kuaför, Makyöz, Fotoğraf ve objektifin olduğu her yerde ihtiyaca yönelik sınırsız ürün yelpazesi sunuyor.
 ''Aquacolor'', Cream, Likit, Refil ve Sıvı gibi seçenekleri ile üstün kalitede gliserin tabanlı bir üründür. Aquacolor makyajın yanı sıra özellikle yüz ve vücut boyamada tiyatral anlamda daha çok tercih edilir. Nemli fırça yada sünger ile uygulanır. Su bazlı olduğu için uygulama sonrası sabitleyici sprey sıkmak, makyajın daha uzun süre kalmasını sağlayacaktır. Temizlemesi de oldukça kolay, sadece yıkamanız yeterli olacaktır.
Refil olarak aldığınız da, kendiniz 6'lı, 12'li, 24'lü paletler oluşturabilir veya hazır paletlerden de seçebilirsiniz. 
AquaCleans, Aqua makyaj dahil, her türlü makyajı temizlemek için yağsız makyaj çıkarıcıdır. Derinlemesine tüm gözenekleri nazik bir şekilde temizler. Temizleme sonrası su ile yıkayabilir, kullandığınız losyon ile cildinizi silerseniz, cildinize serinletici ve canlandırıcı bir his verir. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

begum_kobaklar dedi ki...

Merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Bende proyum ancak bugune kadar sürekli mehron ve ben nye kullanıyordum. Tr ye geri donus yapınca Kryolan ürünlerinide denemeye başladım. Ancak supracolor üzerine simi cel sealer ile karıştırıp uygulayınca supra color kesilme yapıyor.(Kesilme derken yer yer çıkıyor ve peynir kesiği gibi top top oluyor) Siz uygulamayı nasıl yapıyorsunuz acaba? Takipteyim Banada beklerim sevgiler

http://makeupbybgm.blogspot.com/

Sihirli Makyaj dedi ki...

''Supra Color'' yağlı ancak katı bir üründür. Hafif sulandırarak da kullanabilirsiniz. Bunun yerine yine Kryolan'ın ''Ultra Fluid Fondöten'' kullanabilir ve karıştırabilirsiniz. O zaman daha istediğiniz gibi bir sonuç elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Takipçilerim