Color Me 3'lü Oje Seti

Bayramın 3. günü BİM marketten alış-veriş yaparken sürekli gördüğüm ama almadan geçtiğim ''Color Me'' 3'lü oje setinden bu sefer aldım. Çok fazla renk seçeneği yoktu ama renkleri oldukça canlı ve güzel görünüyordu.
Hafif ışıltılı olan renklerini çok beğendim. Bir 3'lü set daha almayı düşünüyorum. Tırnakta duruşu beklediğimden çok daha iyi ancak yapısı biraz koyu. Çabuk topaklanıyor. Fırçası daha iyi olabilirdi. 2,5 TL. aldım. Baştaki 29 numara hafif bakırımsı petrol yeşili gibi bir renk. Kırmızı tonunda olan 12 ve yeşil olan da 42 numara. Tırnağımda duruşunu göstermek için  aceleyle biraz üstün körü sürüp hemen çıkardım :).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Kırmızı olan çok hoşşş !
Kesinlikle kırmızı bi ojenin üzerine süngerle sür bunu ;)
My Blog Click Click
My Giveaway click click
nasli_

Sihirli Makyaj dedi ki...

Kırmızıyı bende çok beğendim, tırnakta şahane duruyor :))

Favoritatlar.com dedi ki...

Ben niye görmüyorum bime gidince bunları yaa, herkezi sarmış bi color me olayı, bimde oje satıldığını bile bilmiyodum ben :))

Sihirli Makyaj dedi ki...

Sevda genelde kasanın yanında ki reyonda bulunuyor. Ancak ürün açıklamasında yazdığım gibi kıvamı pek kaliteli değil, çok koyu akışkanlığı yok ve çabucak topaklanma yapıyor, keza fırçası da pek iyi sayılmaz ancak renkleri ve fiyat uygunluğu çok cazip geliyor. Denemek için alınabilir ne kadar kullanılabilir bilemiyorum hep birlikte göreceğiz :)

Favoritatlar.com dedi ki...

evet evet ojenin yoğun yapılı olduğu tırnağındaki duruşundan belli, ben asıl farları falan merak ediyorum :) bide duydum ki kajal üretiyomuş bu color me ürünlerini o zaman kalitelidir diye düşündüm alıcam bende ilk bim ziyaretimde ...

Sihirli Makyaj dedi ki...

Çok üstün körü sürdüm tırnağıma 1-2 dokunuş hatta etrafına bulaşmasına bile bakmadım rengi görmek ve göstermek için ama ona rağmen sürümü gerçekten çok rahat değil. Far hiç görmedim sadece oje ve allık vardı. Allık aldım ama henüz denemediğim için post eklemedim. Onu da deneyip düşüncelerimi yazıcam.

Yorum Gönder

Takipçilerim