Uni Make-Up Remover & Purifying Face Pad - Eye Disc

Size harika 2 üründen bahsedeceğim. Uni cilt ve göz makyajı temizleme pedleri. 212 AVM'de Flormar standında neler var diye öyle bir göz gezdiriyordum. Sadece bir ruj almak istiyordum. Sonra ürünleri tanıtan bayan Uni'nin bu temizleme pedlerini önerdi. İlk önce almak istemedim. Bayan çok ısrar etti, benim de makyaj temizleme ürünlerimin azaldığı aklıma gelince aldım. İyi ki almışım. Başta tereddüt ettiğim bu makyaj temizleme pedleri bir harika...
Uni Make-Up Remover & Purifying Face Pad Her türlü cilt için Aloe Vera ve Papatya özü ile cildi derinlemesine temizlerken aynı zaman da, cildinize bakım ve koruma sağlayan, onarıcı etkili, çift taraflı, nemli yüz bakım pedi. Aloe Vera içeriğindeki amino asitlerle peeling sonrası yenilenmeyi hızlandırır. Daha ilk kullanım da cildinizde yaptığı peeling ile yüzünüzün nefes aldığını, derinlemesine temizlendiğini hissediyorsunuz. Papatya özü sayesinde inanılmaz bir ferahlatıcı özelliği  ve  cildi sıkılaştıran mükemmel bir  makyaj temizleme pedi.
Çift taraflı olan Uni temizleme pedinin peeling yüzeyi ile cilde dairesel hareketlerle masaj etkisi oluşturur. Diğer yumuşak yüzeyin emici özelliği ile kirlerin ve yağların temizlenmesini sağlar.
Uni Eye Disc Göz çevresinde ki yoğun makyajı tahriş etmeden tek dokunuşla kolayca temizler. Göz makyajını derinlemesine temizlerken aynı zamanda göz çevresini nemlendirir ve canlandırır. Su geçirmeyen maskaralar da dahil olmak üzere, pudramsı ve kremsi makyaj malzemeleri ile yapılan tüm makyajı kolaylıkla çıkarır. Alkol içermez. Kolay emilir formülü, kirpikleri güçlendiriyor, göz çevresini koruyarak sıkılaştırıyor. İçeriğinde ki Yeşil Çay: Göz  altlarında oluşan günlük yorgunluk izlerini gideriyor ve rahatlatıyor. Antioksidan özelliği göz çevresini koruyor. 
Biotin (Vit.H): Kirpik ve kaşların beslenmesini ve parlaklığını sağlıyor. 
Göz makyajınızı temizlemek için  göz çevresi ve üzerine yumuşak dokunuşlarla, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Göz çevresi bakımı için kullanmak isterseniz, sabah akşam Uni göz temizleme disclerini gözünüzün üzerine koyun 5 dakika boyunca bekleyin.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok iyiymiş ya rastlarsam affetmeyip kapıcam:)

Sihirli Makyaj dedi ki...

Flormarın standlarında bulabilirsin orada satılıyor ve ben gerçekten çok memnunum. Oldukçada pratik.

Yorum Gönder

Takipçilerim