M.A.C Chromacake

''M.A.C Chromacake'' yapısının mat olması, renklerin istenilen performansı vermesinde çok iyi sonuşlar veriyor. Terleme ve bulaşmaya karşı dayanıklı olmasının yanın da temizlemesi de oldukça kolay. Sadece yıkamanız yeterli olacaktır.
M.A.C ürünlerini çok beğendiğimi ve kullandığımı bilen ve yine benim gibi Makyaj Sanatçısı olan kuzenim, Show makyajımda yüz boyası olarak kullanabilmem için bana ''M.A.C Chromacake'' hediye eti. Uzun zamandır makyajın her dalıyla ilgilenen, meraklısı olan ve işi makyaj olan biri için muhteşem bir hediye. Bu uzun zamandır aldığım en güzel hediye. Teşekkürler Kuzen... :))
Sol taraftaki ''Nocturnal Plum'' yani Gece Olan Erik anlamını taşıyor. Show makyajımın provasında elimde o an siyah olmadığı için kullanmıştım. Sağ taraftaki ''French Vıolet'' da Fransız Menekşesi adını taşıyor. Gerçekten renklerin performansı oldukça iyi. Fırça ıslatılarak kullanılan bu boyalar, aynı zamanda da far olarak da kullanılabilir. Renkleri ne kadar yoğun kullanmak istediğiniz tamamen sizin isteğinize bağlı.
Beyaz olan ''Pure White'' Saf Beyaz anlamını taşıyor. Kurukafa Makyajımda çok kullandım. Blog Archive bölümünden makyajı görebilirsiniz. Parmağımda da görüldüğü gibi mat ve kireç gibi bir rengi var. Yüzde de aynı istenilen tokluğu veriyor. Ten rengi gibi olan ''Polished Ivory'' Cilalı Fildişi  adını taşıyor. 
''Cool Pink'' Serin Pembe anlamını taşıyan renk ise oldukça canlı. Show makyajı ve Tiyatro makyajında da yoğun şekilde kullanılan ''M.A.C Chromacake'' vazgeçilmez ürünlerden biri.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Takipçilerim