Kryolan Trockenrouge Blusher - Kryolan 5'li Mat Allık Paleti

Genelde mat makyaj ürünleri kullanmayı tercih ettiğim için  Kryolan'ın bu allık paleti tam da benim istediğim ve bana uyan renklerden oluşuyor. Ayrıca paleti açtığınız anda güzel allık renklerinin yanında hoş kokusuyla da karşılaşıyorsunuz. 
Son derece yumuşak ve kalıcı olan Kryolan toz allıklar, pigmentleri oldukça iyi. Palette duran rengi cildinizde de aynı şekilde kendini gösteriyor.
101  Numara koyu kahve rengi, kaşları boyamak için kullanılıyor. Seyrek kılları doldurup daha belirginleştirebilir, net bakışlar elde edebilirsiniz. Ben bu rengi aynı zamanda yüz kontürlemede de kullanıyorum. Gerçekten çok işe yarıyor.

Şeker Pembesi tonunda olan TO  benim en beğendiğim ve yine bana uyan rengi. :) Eğer sizde beyaz tenliyseniz bu rengi çok seveceksiniz. Yüzde ki duruşu olağanüstü. Palette ki  allıkların bana göre gözdesi. :)
Youth Red Çok canlı kırmızı olan bu renk esmerlerin vazgeçilmezlerinden. Çok hafif şekilde elmacık kemiklerinizin üzerine uygulamanız yeterli olacaktır.
665 G Kiremit rengini andıran, buğday tenli ve yine esmer bayanlar için ideal bir renk. 
R 21 Eflatun tonun da olan yine çok güzel bir allık. Kryolan mağazalarında tekli olarak da temin edebilirsiniz.
Bu şahane allık paletinden dilerseniz çok hoş rujlar da elde edebilirsiniz. İstediğiniz renge ruj fırçanızı hafifçe batırıp dudağınıza sürün. Üzerine de parlatıcı ruj sürün ve muhteşem dudaklara sahip olun. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 yorum:

justuntitled dedi ki...

''Youth Red'' elimde olsa ortaya çıkan görüntü sanırım korkunç olur :D

Sihirli Makyaj dedi ki...

Bu kadar iddalı canlı bir kırmızı tonda allık sizin gibi beyaz tenli kızıl saçlı bir bayanda istediğiniz gibi durmayabilir çok kırmızı olursunuz ki bu da istenilen bir durum olmaz sanırım :)) ama TO rengi olan allığın size çok uyum sağlayacağından ve sizinde memnun kalacağınızdan eminim :)

justuntitled dedi ki...

:)) Resim bana ait değil buğday esmer arası bi tenim var saçlarım da bu resimdeki gibi olmasa da kızıl :) Ben yine de yakışmayacağını düşünüyorum:)Ama dediğin gibi T0 her tende hoş bi görünüm bırakabilir:)

Sihirli Makyaj dedi ki...

Allıkları birbirine karıştırarak da beğeneceğin kendine uygun güzel bir renk elde edebilirsin. Ben genellikle TO kullanıyorum ama hafif ton değişikliği için başka bir allıkla karıştırarak da istediğim rengi elde edebiliyorum.

Yorum Gönder

Takipçilerim