Kryolan Transparent Puder

Professional For Theatre, Film and Tv
Kutusu oldukça büyük. Uzun süre kullanabileceğiniz Kryolan'ın bu Transparan Pudrası tv ve tiyatro çekimleri için özellikle geliştirilmiş mükemmel bir pudra.
Fondöteninizi sabitlemek ve daha doğal bir görünüm sağlamak için aynı zaman da fazla sürdüğünüz allığınızı hafifletmek için  üzerine  kullanabileceğiniz mükemmel bir toz pudra.
Şeffaf kapağını açtığınızda un gibi etrafa dağılmasını pek sevmiyorum. Kutusunu dikkatli açmanız gerekiyor ancak istenilen hem doğal bir görünüm hem de profesyonel bir pudra ise  Kryolan Transparent Puder doğru seçim.
Göz makyajınızı yaparken göz altlarınızın dökülen farlarla batmaması için Kryolan Transparent Puder pudra pufunuzla sürüp, daha sonra makyajınızı bitirdiğinizde bir yelpaze fırçası ya da temiz bir allık fırçası ile dağıttınızda göz altlarınızın hem temiz kaldığını hem de doğal bir aydınlık kazandığını göreceksiniz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 yorum:

Makyaj Güncem dedi ki...

canım tam merak ettiğim üründü.sendeki t11 mi ben de sipariş etcem de???

Sihirli Makyaj dedi ki...

Evet TI 11 benimki. Farklı tonları da mevcut. İyi günlerde kullan şimdiden :)

Makyaj Güncem dedi ki...

ben açık buğdayım tonu uyar mı acaba?ciltte beyaz durmuyor di mi,yapay duran ürünleri sevmiyorum çünkü.

Sihirli Makyaj dedi ki...

Hayır merak etmeyin saydam bir pudra. Fondöteninizi uyguladıktan sonra sabitlemek için kullanmanın yanında fazla olan allığınızı hafifletmek için de kullanabileceğiniz bir toz pudra. Her ne kadar un gibi bir görüntüsü olsa da yüzde öyle durmuyor.

Makyaj Güncem dedi ki...

tşk ederim cnm beni aydınlattığın için,sevgiler...

Sihirli Makyaj dedi ki...

Rica ederim seve seve :))

Yorum Gönder

Takipçilerim