Classics Self-Tanning Wipe - Bronzlaştırıcı Mendil

Bu bronzlaştırıcı mendilleri bronzlaşmayı çok seven bir arkadaşıma hediye olarak aldım. Umarın beğenir.
E vitaminli, yüz ve vücut için 3-4 saatte bronzlaşmaya yardımcı olan  bu mendilleri, cilt renginize göre istediğiniz bronzlaşmayı elde edene kadar her gün kullanılmanız gerekiyor. Bir pakette 12 adet bronzlaştırıcı mendil bulunuyor. Bronz rengi korumak için kullanımın 3-4 günde bir yenilenmesi gerekiyor. Kıyafetlere bulaşmaz ve leke bırakmaz.
Tek bir adımda güneşin altın rengini yüzünüze ve vücudunuza taşıyan bu mendiller gerçekten çok pratik.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 yorum:

ayşem dedi ki...

çok pratik gözüküyor nerden aldın fiyatı ne kadar acaba :)

Sihirli Makyaj dedi ki...

Ben Make-Up mağazasından 10 liraya almıştım yaklaşık 1 ay önce. Kullanır kullanmaz elleri yıkamak gerekiyor yoksa eller turuncu oluyor biraz :)

ayşem dedi ki...

:) teşekkür ederim hemen almalıyım :)

evrim dedi ki...

merak ettigim urunlerden biridir, kullanmak nasip olmadi. leke yapmazmi acaba?
http://maffionista.blogspot.com/

Sihirli Makyaj dedi ki...

Evet ayşem :)
Evrim leke yapmıyor ama dediğim gibi sürmek için eller kullanıldığı için ellerde renk çok dağınık olabiliyor kullandıktan sonra elleri o yüzden yıkamak gerek avuç içi turuncumsu gibi oluyor ama el üzerine de sürüp 10 dakika beklenirse sorun olacağını sanmam.

Adsız dedi ki...

vallahi gıysılerde leke bırakıyor ben kullandım ve bugun beyaz badyım sarı-turuncu oldu ve cıkmıyor leke ayrıca duzgun surulmezse cok kotu ız kalıyor.

Sihirli Makyaj dedi ki...

Bir kaç aydır işim gereği il dışındaydım. Buna istinaden biraz geç cevaplamak zorunda kaldığım için öncelikle özür dilerim. Ben Siyah giymiştim o yüzden leke olduysa da görmedim ama beyaz veya açık renkli kıyafetlerimizde leke yapabilir doğrudur bunu belirttiğiniz için ayrıca teşekkürler..

Yorum Gönder

Takipçilerim